Furanflex

Tecnologia I + D per a la reforma de conductes de fum, aire i aigua amb sistema no destructiu. Conductes de fum inflables.


Les noves tecnologies en l'àmbit de les reformes o reconstrucció de conductes permet recuperar xemeneies que anteriorment només podien ser enderrocades i tornades a fer, avui amb la tecnologia Furanflex, en unes hores, es reforma un conducte sense obres, sense afectar-les corbes raonables que pugui tenir un conducte i sense les molèsties que abans havia de suportar.


Furanflex és un producte tecnològic en continu estudi de R + D + I per donar solucions a tot Europa des de fa 17 anys.


Producte amb qualitats que li fan immune a l'acidesa, vapor de condensació i rangs de temperatures de treball espectaculars qual van des dels 120 graus als 550, tot això sent d'absoluta estanquitat.

Instal·lació

La instal·lació d'aquesta tecnologia s'aconsegueix gràcies al seu sistema de fabricació, a l'arribar al lloc on va a instal · lar en manera de mànega tova i modelable, fabricada a mida de la necessitat.


Això permet ser introduïda en el conducte antic amb prou habilitat, un cop està col·locada tota la mànega en perfecte alineament es procedeix a l'inflar-per mitjà d'unes vàlvules i aire comprimit a molt baixa pressió, quan ja ha aconseguit el diàmetre desitjat s'injecta al conducte a través d'uns equips especials, vapor a temperatura de 120 graus aproximats fins a aconseguir en un temps d'una hora i mitja el seu polimerització, efecte que comporta l'enduriment del conducte adaptant-se perfectament al tram ja existent i reconstruint, sent aquesta solució pràcticament de per vida gràcies a la seva gran resistència.

Visiteu vídeo de Furanflex

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dona el seu consentiment,
també farem servir cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.