Nosaltres

Furandos fa els primers passos per l'any 2002. Som una empresa creada davant la necessitat a Espanya de donar solució a la reforma i manteniment de conductes de FUM, AIRE I AIGUA.


Furandos utilitza tecnologies com FURANFLEX per a la reconstruccion dels conductes, donant garanties de fins a 25 anys. Furandos utilitza tecnologia punta quan una reforma o neteja de manteniment ho requereix, comptant per a això amb el suport de les millors marques. Tots els serveis realitzats compten amb el certificat de ITEL (Institut Tecnico de Neteja) i els productes utilitzats compten amb el ISO 14001 i ISO 9001 a més d'11 UNES


Els sistemes utilitzats estan recomanats per nombrosos serveis tècnics de municipis a Barcelona i Espanya, així com per enginyeries en tota la península.

Serveis

Els serveis de manteniment i neteja de xemeneies i conductes són realitzats per equips altament formats per poder donar la garantia dels mateixos i el seu certificat de realització. Som més que un escura-xemeneies.


El servei de vídeo inspecció de conductes és recomanable fer-ho immediatament a l'observar qualsevol anomalia present per estalviar-nos problemes futurs com ara: la creació de nius a la xemeneia o la saturació de greixos en un conducte de fums en cuines industrials.


En detectar el problema mitjançant el visionat podrem esmenar el retorn i tornar el fum o el foc cap amunt que és per on deu fluir.


Furandos dóna cobertura a tota la península en la reparació de conductes amb tecnologia Furanflex i molts escura-xemeneies contracten els nostres serveis.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dona el seu consentiment,
també farem servir cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.